Ugrás a hirfal.hu főoldalára a friss hírek oldalára.

FRISS HÍREK MINDEN MENNYISÉGBEN

Friss hírek: belföldi, külföldi, gazdasági, bulvár, sport hírek. Friss hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

Hirfal.hu

2010. július 29. Csütörtök, Márta, Flóra napja. Holnap Judit, Xénia napja lesz.
SMS FAL: +36-90-642-042 - Az SMS "SMSFAL" szöveggel kezdődjön. - Bővebb információk itt!

Ajánlatunk a fórumból

(az összes téma..)

. : Téma: Provident Pénzügyi Rt. a kizsákmányáló pénzintézet : .

Oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  (+)
Hozzászólás

pppMa, 16:00

Eredeti üzenet:

Mert sokkal kedvesebb megszólítás, mint a Malitól a pötsölés.

((anonymous), Ma, 14:57)

Ugye-ugye, nézőpont kérdése Akkor tényleg kedves megszólítás volt.
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 15:56

Eredeti üzenet:

Szerintem meg csapatmunkát kellene végezní.Aki nem tudja annak elkéne mondani hogy mi a teendő.Nem a szátokat tépni itt a fórumon,és mindjárt nevesiteni valakit akit nem is ismertek.

(kollega, Ma, 08:57)

Pontosan igy gondolom én is. Egyébként mi csapatban dolgozunk és segítünk egymásnak, ha kell. És nem bántásból írtam, hogy sorba lehet rendezni, csak amikor mindenben a hibát keressük az nem túl jó. És azért írtam, hogy ne siránkozzunk, hanem keressük a megoldást.
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 14:57

Eredeti üzenet:

Ha javaslatnak írtad ,akkor miért "macskajancsisztad "a beírót

((anonymous), Ma, 10:17)

Mert sokkal kedvesebb megszólítás, mint a Malitól a pötsölés.
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 11:37

Eredeti üzenet:

neked már készítik a pokolba az üstikét.

(vk, Ma, 10:01)

Akkor ott találkozunk
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 10:17

Eredeti üzenet:

Javaslatként írtam. De akinek a lelke támadásra van beállítva, az olvassa nyugodtan frikázásknak. Ahogy látszik, mások is könnyen megtették. Aki szeret dolgozni, az mindig megkönnyíti a munkáját. Akár a sorbarendezéssel.

((anonymous), Ma, 09:13)

Ha javaslatnak írtad ,akkor miért "macskajancsisztad "a beírót
Válasz küldése

vkMa, 10:01

Eredeti üzenet:

Menj a templomba,azt ott hihetsz.

((anonymous), Ma, 08:47)

neked már készítik a pokolba az üstikét.
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 09:13

Eredeti üzenet:

De látom a "FRIKÁZÁSBAN"már önállóvagy Nézz tükörbe,és olvasd el kinek szólt az írás,azután írj,de tisztességessen,mert ugyvélem téged nem bántott a be író

((anonymous), Ma, 08:54)

Javaslatként írtam. De akinek a lelke támadásra van beállítva, az olvassa nyugodtan frikázásknak. Ahogy látszik, mások is könnyen megtették. Aki szeret dolgozni, az mindig megkönnyíti a munkáját. Akár a sorbarendezéssel.
Válasz küldése

kollegaMa, 08:57

Eredeti üzenet:

Pontosan igy van. Én is tettem és teszem időnként, amikor jönnek új ügyfelek és ugye azt előre teszi a rendszer.
Egyébként nem értem miért siránkozik mindenki és miért nem a megoldást keresi a gondjaira?! Mindenre van megoldás, csak meg kell találni. Példa erre a sorbarendezés is. Csak panaszkodtok és nagyon egyszerűen meg lehet oldani a problémát.

((anonymous), Ma, 08:41)

Szerintem meg csapatmunkát kellene végezní.Aki nem tudja annak elkéne mondani hogy mi a teendő.Nem a szátokat tépni itt a fórumon,és mindjárt nevesiteni valakit akit nem is ismertek.
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 08:54

Eredeti üzenet:

Macskajancsi! Rakasd sorba az ügyfeleket. Az én klipemben a látogatás szerinti sorrendben vannak. Egyszer kell egy fél órát rászánni. Még nem voltam önálló akkor, amikor a csopvezem ezt javasolta. Nemcsak jó ember volt, de messze okosabb mint a főnökei. Sajna, már nincs itt, mert megunta őket, de nekem jó volt vele dolgozni. Segített mindenkinek és sose kiabált. Szóval kérjél sorbarendező papírt és a következő klipet már úgy fogod kapni.

((anonymous), Ma, 00:41)

De látom a "FRIKÁZÁSBAN"már önállóvagy Nézz tükörbe,és olvasd el kinek szólt az írás,azután írj,de tisztességessen,mert ugyvélem téged nem bántott a be író
Válasz küldése

(anonymous)Ma, 08:49

Eredeti üzenet:

Pontosan igy van. Én is tettem és teszem időnként, amikor jönnek új ügyfelek és ugye azt előre teszi a rendszer.
Egyébként nem értem miért siránkozik mindenki és miért nem a megoldást keresi a gondjaira?! Mindenre van megoldás, csak meg kell találni. Példa erre a sorbarendezés is. Csak panaszkodtok és nagyon egyszerűen meg lehet oldani a problémát.

((anonymous), Ma, 08:41)

Neked is azt tanácsolom,ezt realx-nak írd
Válasz küldése
Oldalak:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  (+)